U bent hier: Home / Onderwijsprojecten / Twaalfde ronde (2014) / De ontwikkeling van een instellingsoverschrijdende leerlijn ‘onderzoek’ in de sociaal werk opleidingen van de Associatie KU Leuven.

De ontwikkeling van een instellingsoverschrijdende leerlijn ‘onderzoek’ in de sociaal werk opleidingen van de Associatie KU Leuven.

OOF 2014/19 KU Leuven, Thomas More, Groep T-KHLeuven-KHLim, HUB-KAHO, Vives

OOF 2014/19 KU Leuven, Thomas More, Groep T-KHLeuven-KHLim, HUB-KAHO, Vives

Dit project wil een instellingsoverschrijdende leerlijn ‘onderzoek’ ontwikkelen in de opleidingen sociaal werk van de Associatie KU Leuven. Een leerlijn ontwikkelen houdt: (1) een heldere omschrijving van de leerlijn ‘onderzoek’; (2) de concrete invulling van opleidingsonderdelen binnen de leerlijn per studiefase in de PBA en MA met bijzondere aandacht voor de vormgeving van het onderwijs; (3) het identificeren van de randvoorwaarden om dit te kunnen realiseren. We voorzien op het einde van het project een validering van de leerlijn door studenten uit de PBA en MA. Zoals gevraagd door de jury voorzien we op het einde een meta-reflectie van ons eigen project en tonen we de meerwaarde van zowel de methodiek als de inhoud van de leerlijn aan voor andere opleidingen.

 

Promotor: Koen Hermans
Looptijd: 2014-2016