Overzicht van interne vormingen en opleidingen die openstaan voor medewerker uit de 6 hoger onderwijsinstellingen van de Associatie KU Leuven

 

Vorming voor personeel

Ook onze eigen medewerkers willen we blijven aanzetten tot leren, binnen en buiten de grenzen van de eigen job. Zo staat een deel van ons professionaliseringsaanbod ook open voor collega’s uit de bredere associatie. Op die manier leren we mét maar ook van elkaar.
Onze gedeelde ambities hebben we  in een gezamenlijk charter gegoten.

Als personeelslid van de Associatie KU Leuven kan je hieronder alvast de weg vinden naar het professionaliseringsaanbod dat ook voor jou beschikbaar is, naast het bestaande opleidingsaanbod in je eigen instelling. 

Alle informatie over de eventuele kostprijs en hoe inschrijven voor dit vormingsaanbod, vind je op de webpagina’s van de organisatoren zelf.

Algemene studiedagen Associatie KU Leuven

  • Kalender: met studiedagen rond diverse topics, meestal geïnitieerd door beleids- of projectgroepen van de Associatie KU Leuven.
  • DIY: Krijg ondersteuning om samen met collega’s uit een andere associatie-instelling een studiedag op te zetten.

Continue

Kijk zeker ook op www.continue.be,  het netwerk voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1 000 vervolgopleidingen, online en op 23 locaties in Vlaanderen en in Brussel.

 

Opleidingsoverzicht per doelgroep of thema

 

Associatiebreed jobschaduwen

Elk personeelslid van een associatie-instelling kan 1 à 2 dagen meelopen met een collega uit een andere instelling als een vorm van professionalisering.

Lees meer

Bibliotheekmedewerkers

KU Leuven Bibliotheken opleidingsaanbod dat ook gratis openstaat voor bibliotheekmedewerkers van de associatie-hogescholen:

Beleid & beheer

Docenten en onderwijsondersteuners

Onderzoeksmedewerkers

ICT opleidingen (algemeen)

Studieloopbaanbegeleiders & examen-ombudsen

KU Leuven aanbod waarvan veel vormingen ook openstaan voor collega’s uit de associatie-hogescholen aan een deelnameprijs van €60.

EVC medewerkers

De associatiedienst organiseert regelmatig vormingen voor EVC-assessoren.

  • Neem contact voor meer info met an.peetersATassociatie.kuleuven.be

Internationalisering

 
 

 

Aanbod in je eigen instelling

Vergeet niet dat jouw instelling ook een eigen professionaliseringsbeleid en -aanbod heeft.  Ga dus zeker ook een kijkje nemen in het aanbod in je eigen hogeschool of universiteit.

Odisee​​   KU Leuven LUCA School of Arts   Thomas More 
VIVES - HR​​ VIVES - onderwijsbeleid​​ VIVES - onderzoeksdienst​​